Galaktikos federacija ir sirijiečiai

Sirijaus sistema
Du asmenys, Sheldonas Nidle ir Peggy McConnel, teigia jog jie yra Žemės atstovai Galaktikos Federacijoje (toliau GF). Jų teigimu pati GF susideda iš 200 tūkst. žvaigždinių sistemų atstovų ir jos tikslas yra nešti šviesą visai mūsų galaktikai. Žemės atstovų teigimu, GF veikia panašiu principu kaip ir žemiškoji Jungtinių tautų organizacija ir apima visą vadinamąją Sirijaus sistemą. Tam kad mes taptume Sirijaus sistemos dalimi, turime pasikeisti, būtent tuo tikslu pas mus ir lankosi Sirijaus sistemos atstovai. Jie bando per kontaktuotojus pakeisti žmonijos mąstymą. GF stengiasi padėti žmonijai pereiti į aukštesnį sąmonės lygį. Būtent tam, federacijoje, ir reikalingi Žemės atstovai, nes pagal juos bus stebima, kiek žmonija pažengė į priekį. Nidle teigia, jog iš GF gavo instrukcijas kaip keliauti tarp žvaigždžių, be to tarp jo ir Sirijaus egzistuoja tiesioginis telepatinis ryšys. Kompiuterinė Sirijaus sistema be perstojo siunčia signalus kuriuos priima Nidle, o kai jis nuvyksta pas ateivius, jį visuomet pasitinka grupė sirijiečių. Mūsų atstovas kasdien gauna žinių apie tai kas vyksta su Žeme ir ką reikia daryti, kad viskas eitų tinkama linkme. GF turi didelių planų susijusių su Žeme. Sirijiečiai šiuo metu kontroliuoja Žvaigždžių vartus, tai tam tikras portalas skirtas keliauti per kitus išmatavimus.
McConnel gi atlieka kitą svarbų vaidmenį šioje istorijoje. Ją GF paskyrė patarėja kitoms, mažiau pažengusioms, planetoms. Ji kasdien gauna pranešimus ir ataskaitas apie tų planetų vystymąsį ir joms padeda savo patarimais.
Mūsų atstovai Galaktikos federacijoje, laukia kol žmonija pasikeis ne tik dvasiškai bet ir kūniškai, bei įvyks sąmonės virsmas. Jie žino, jog kai Žemės magnetinis laukas suirs, mūsų DNR susikurs naują apvalkalą, kuris bus daug tobulesnis už dabartinius kūnus. Mes nustosime gyventi trimačiame pasaulyje ir pateksime į nauj Galaktikos šviesos realybę. Visi šie pasikeitimai jau yra įrašyti į mūsų DNR, beliko tik sulaukti kol šis potencialas atsiskleis galutinai. Tereikia pažvelgti į save ir suprasti, kad mes ir gamta esame viena. Beliko sulaukti kol Žemė priartės prie Fotono žiedo ir viskas pasikeis, nes žlugs mūsų netobula civilizacija, bei užgims nauja, daug tobulesnė. Fotono žiedas, tai didžiulė šviesos masė atsakanti už Žemės perėjimą į penktąjį išmatavimą. Dėka to Žemė pakeis savo buvimo vietą ir atsidurs arčiau Sirijaus. Kai Žemė pakeis savo vietą galaktikoje, mes tapsime Sirijaus sistemos dalimi. Visos Sirijaus sistemos planetos randasi netoli viena nuo kitos, beje dauguma tų civilizacijų atstovų yra panašūs į žmones.
Nidle teigia, jog jį visą gyvenimą lydėjo sirijietis vardu Vašta. Jis visuomet perduodavo ateivių signalus ir tai buvo begalinės meilės signalai.
Žmonijos vaidmuo svarbus GF, nes sekančiame tobulėjimo cikle, žmonės taps mokytojais, juk ir Biblijoje rašoma: buvęs paskutinis taps pirmas (Plg. Mk 9,35). Juk ir žmonija paskutinioji įžengia į naują sąmonės lygį.
Beliko tik sulaukti kol šie pokyčiai įvyks.

Komentarai